Rogivande att titta på blommorna

May 14, 2014

Jag tycker att det är så fint att de grönsaker som man odlar i grönsakslandet är så pass mycket godare än de grönsaker som man köper i affären. Jag önskar att jag bara kunde äta egenodlad mat, det hade varit riktigt häftigt faktiskt. Tyvärr har jag inte så pass stort grönsaksland så att jag alltid kan ha ett grönsaksförråd hela året. Hur som helst så kan jag i alla fall få det ibland och det är väldigt bra tycker jag. Förutom det där grönsakslandet så gillar jag att odla blommor och sådant också. Det finns inget som är så vackert som en nyutslagen blomma som man har sett växa upp. Jag har faktiskt utomhusbelysning för att jag ska kunna titta på blommorna när det är mörkt ute också, jag tycker att det är så himla rogivande att sitta och titta på blommorna.

Leave a Reply